Baros yuvada!

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Çek golcü Milan Baros, futbola başladığı ülkesinin Banik Ostrava takımına transfer oldu.

NTV Spor 24.09.2014 - 15:31
Baros yuvada!
Banik Ostrava Kulübü'nden yapılan açıklamada, 32 yaşındaki Baros ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bir ay sonra 33. yaşına basacak Baros'un, takımında 33 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Galatasaray'da 2008-2009 sezonunda gol krallığı yaşayan ve son olarak Antalyaspor'da top koşturan Baros, sakatlığı nedeniyle geçen sezonun devre arasından bu yana forma giymiyordu.

Çek golcü; Galatasaray ve Antalyaspor'un yanı sıra İngiltere'de Liverpool, Aston Villa, Portsmouth ve Fransa'da Olympique Lyon'da mücadele etti. Banik Ostrava'ya üçüncü kez imza atan Baros, profesyonel futbol kariyerine başladığı takımında, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 2013'te yarım sezon daha forma giymişti.

Milli formayla 93 maçta 48 gol atan Baros, Portekiz'de düzenlenen 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final oynayan Çek Cumhuriyeti Milli Takımı ile gol krallığı yaşadı.
     

Sayfa Yükleniyor...