Listeler için son gün 2 Ekim!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı, olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olanların 2 Ekim Perşembe gününe kadar listelerini Divan Başkanlığına vermeleri gerektiğini açıkladı.

NTV Spor 24.09.2014 - 17:53
Listeler için son gün 2 Ekim!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı'nın kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, seçimli genel kurulunun 2. toplantısının 25 Ekim 2014 tarihinde yapılacağı hatırlatılarak, başkan adaylarının aday listelerine dahil ettikleri yönetim ve diğer kurul üyelerinin bilgilerini, 2 Ekim Perşembe günü saat 18.00'e kadar Divan Başkanlığına vermeleri gerektiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tüzüğümüzün 61. maddesi uyarınca kulüp başkanlığına aday olabilmek için seçimin yapılacağı genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin adaylık başvurusunda bulunacak kişiyi Divan Başkanlığına önermesi gerekmektedir. Başkan adayları, aday listelerine dahil ettikleri yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu üye ve yedekleriyle ilgili ad, soyadı ve özgeçmişlerini en geç seçim genel kurulu birinci toplantı tarihinden (18 Ekim 2014), 15 gün önce saat 18.00'e kadar imza karşılığında Divan Kurulu Başkanlığına vermek zorundadırlar. Bu nedenle tüzüğümüzün 61. maddesinde belirtilen tüm bilgi ve belgeleri, 2 Ekim 2014 Perşembe günü saat 18.00'e kadar Divan Kurulu Başkanlığına vermemiş olanlar aday olamazlar."

Sayfa Yükleniyor...