"Hiçbir şeyin bahanesi yok"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türkiye Kupası ikinci turunda Spor Toto 3. Lig takımı Etimesgut Belediyespor'a 1-0 yenilerek elenmelerinden dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

NTV Spor 24.09.2014 - 20:44
"Hiçbir şeyin bahanesi yok"

Rakiplerini galibiyet için tebrik eden Korkmaz, "Hiçbir şeyin bahanesi, mazereti yok. Böyle bir sonuç beklemiyorduk çok üzgünüm. Ama artık bunu unutmak zorundayız. Ligdeki Torku Konyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

METE IŞIK: ACEMİ BİR TAKIMIZ
Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Mete Işık ise Spor Toto Süper Lig takımı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İyi bir mücadele sonucunda galibiyete ulaştıklarını ifade eden Işık, "Biz geçen sezon amatör liglerde mücadele eden bir takımdık. Bu sezon Spor Toto 3. Lig'de oynuyoruz. Şimdiye kadar 3 lig 2 de kupa maçı oynadık. Aramızda daha 5. profesyonel maçını oynayan futbolcular var. Futbol deyimiyle acemi bir takımız. Acemi olduğumuz kadar birbirine inanmış bir takımız. Bu takım ileride daha iyi olacak. Spor Toto 3. Lig'e yeni çıkmış bir takım olarak Süper Lig'de mücadele eden takıma karşı oynamak onur ve gururdur.  Böyle güzel statta oynamaktan zevk aldık. Varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Oyunun temposunu fazla yükseltmemeye çalıştık. Ani bir atakta golü bulduk. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...