"İyi oynamadık"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Uluslararası Gloria Cup Turnuvası'nda İspanya'nın Unijaca Malaga takımına 76-67 kaybettikleri maçta iyi oynamadıklarını söyledi.

NTV Spor 24.09.2014 - 20:48
"İyi oynamadık"

Ülker Sports Arena'daki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli Sırp antrenör, üst seviye bir turnuva oynamaya hazır olmadıklarını anlatarak, "Rakibimiz hak ettiği bir galibiyet aldı. Bu seviyede bir turnuvaya hazır değiliz. Yeni oyunculardan kuruluyuz. Dünkü gibi kötü bir ilk yarı oynadık. İkinci yarı geri dönmeye çalıştık ama çabamız yeterli olmadı. İlk yarıda üst üste yediğimiz üç sayılık basketler, kırılma anı oldu. Yarın antrenman yapıp hatalarımıza bakacağız. Cuma günü turnuvayı Anadolu Efes'e yakışır bir şekilde tamamlayacağız" diye konuştu.

CEDİ OSMAN: DENGESİZ ATIŞLAR MAĞLUBİYETİ GETİRDİ
Anadolu Efes'in genç basketbolcusu Cedi Osman da rakiplerini tebrik ederek, "Pek parlak bir performans gösteremedik. İkinci yarı, fazla sayı attırmadık ama biz de fazla bir şey üretemedik. Savunmada hatalar ve hücumda dengesiz atışlar, mağlubiyeti getirdi. Özellikle de 3 sayılık atışlarda, çok düşük yüzdeyle attık. Tabii ki daha yeni takımız. Çok çalışacağız. İleride daha iyi olacağız. Bu maçlardan şimdilik dersler çıkaracağız. En iyi şekilde bu turnuvayı tamamlayarak, artık lige başlarız" dedi.

PLAZA: AMACIMIZ LİGE HAZIR OLMAK
Unijaca Malaga Başantrenörü Joan Plaza, iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirtti.

Turnuvada zorlu rakiplerle karşılaştıklarını dile getiren Plaza, "Yeni bir takımız. Takım olma yolunda çalışmalarımız var. Anadolu Efes ile iyi bir hazırlık maç oynadık. Çok iyi takımlara karşı hazırlık maçı yapıyoruz. Asıl hedefimiz lige hazır olmak" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...