Play-off çeyrek final | Fenerbahçe Beko - Petkimspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan sarı-lacivertliler, Petkimspor’u konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Yener Yılmaz, Semih Vural ve Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek. Basketbol tutkunları ise mücadelenin ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini merak ediyor. İki takım bu sezon toplam 3 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe rakibine hem ligde hem de kupada şans tanımadı. Peki Fenerbahçe Beko - Petkimspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 16:19
Play-off çeyrek final | Fenerbahçe Beko - Petkimspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Ligi’nde play-off mücadeleleri başladı. Çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Beko ve Petkimspor karşı karşıya gelecek. EuroLeague’de dörtlü finalde mücadele edecek sarı-lacivertlilerde gözler lig karşılaşmasına çevrildi. Seride iki galibiyet alan takım yarı finale yükselecek. Fenerbahçe Beko - Petkimspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu. Fenerbahçe Beko, taraftarının önünde ilk karşılaşmayı kazanarak avantajı eline geçirmek istiyor. Sarı-lacivertliler, normal sezonu 1. sırada tamamlarken Petkimspor ise 7. olmuştu. Peki Fenerbahçe Beko - Petkimspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

?

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi çeyrek final ilk maçında Aliağa Petkimspor'u ağırlıyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 16 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’de başlayacak.

Karşılaşma beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE BEKO - PETKİMSPOR MÜCADELESİ DETAYLARI

Ligde oynadığı 30 karşılaşmanın 25'inden galibiyetle ayrılarak 55 puan toplayan Fenerbahçe Beko, normal sezonu birinci sırada tamamladı.

İki takım bu sezon 2'si lig, 1'i Erkekler Türkiye Kupası olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi.

Ligde iç sahada 96-85, deplasmanda ise 81-59 kazanan Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası'nda da rakibi 81-68 mağlup etmeyi başardı.

2 galibiyet alan ekibini yarı finale yükseleceği serinin ikinci maçı 18 Mayıs Cumartesi saat 18.00'de İzmir Enka Spor Salonu'nda oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...