"Olumlu işler yaptık"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Uluslararası Gloria Cup Turnuvası'nda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını 75-66 yendikleri maçta olumlu işler yaptıklarını söyledi.

NTV Spor 24.09.2014 - 23:28
"Olumlu işler yaptık"

Karşılaşmadan sonra Ülker Sports Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, THY Euroleague'de mücadele edecek takımlarla bu turnuvada yer aldıklarını belirterek, "Bizim için bu turnuvada olmak, büyük fırsat. Zadar Turnuvası'ndan sonra ikinci güzel turnuva oldu. Oğuz ve Preldzic, diğer turnuvaya bir antrenmanla çıkmıştı. Bugünkü maça da Bogdanovic ve Bjelica aynı şekilde çıktı. Olumlu işler yaptık ama düzeltmemiz gereken şeyler de var. Bugünün en önemli noktası, çok fazla top kaybı yapmadık. Savunma açısından çok mutluyum. Ne kadar çok hazırlık maçı oynarsak o kadar iyi" dedi.

"DAHA ATLETİĞİZ"
Takımın geçen sezona göre daha atletik olduğunu anlatan Obradovic, "Geçen seneye göre daha hızlı bir takımımız var. Çok farklı karakterlerden oyuncu grubuna sahibiz. Oyun sistemimiz geçen sezona göre daha farklı olacaktır. Oyuncularımın şunun farkında olması lazım; taraftarın bize büyük desteği var. Kombine satışlarında rekor kırdılar. Bunu göz önüne almaları ve buna göre mücadele etmeleri lazım" ifadelerini kullandı.

RADONJIC: BÜYÜK BİR TEST OLDU
Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic ise bu maçın kendileri için büyük bir test olduğunu kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...