"Aday olmayacağım"

Ve Aysal kararını açıkladı... Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, katıldığı programda 25 Ekim'deki seçimde aday olmayacağını resmen açıkladı. Ali Dürüst ile gerçekleşen konuşmasından detaylar veren Aysal, Dürüst'ün başkanlığa aday olmayacağını ancak başka bir pozisyonda çalışabileceğini söyledi.

NTV Spor 25.09.2014 - 00:34
"Aday olmayacağım"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olmayacağını açıkladı.

Aysal, "Benim Galatasaray'dan kopmam mümkün değil. 25 Ekim'de herhalde aday olmayı düşünmüyorum. Benim başka projelerim var" dedi.

AYSAL'DAN AYRILIK GEREKÇELERİ
Aysal, "Güzel bir 40 ay geçirdim, 25 Ekim'e kadar 1 ayım daha var. Size çok ciddi 4 olaydan bahsettim. Ben bu işaretleri görmemezlikten gelemem. Divan Kurulu'nun bana olan davranışı, medyanın son günlerdeki gittikçe ağırlaşan ithamları, aileme olan saldırılar ve özellikle benim tek başıma halledemeyeceğim ve halledemediğim, bunu bir başarısızlık olarak da sayabilirsiniz, Türkiye'deki bağımsız kurumların, federasyonların bu tamamen beklentinin dışındaki davranışları, bunlar dolayısıyla herhalde benim başkanlığa devam etmemin camiam yönünden de faydalı olmayacağı intibahını edinmiş bulunuyorum. Bu yönden de herhalde 25 Ekim'deki seçimde ben aday olmayacağım" dedi.

"ADNAN POLAT MESAJI ALSAYDI..."
"Benim tüm ailem Galatasaraylı" diyen Aysal, "Hepsi devam etmemi istiyor. Ancak söylediğim dört ana sebep benim bu kararı almamı sağladı. Cemal Nalga olayında o zamanki başkan sayın Adnan Polat bu mesajı alsaydı sonrasında tatsız, ibrasız olaylar yaşanmayacaktı" şeklinde konuştu.

"TÜRK SPORUNUN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMDAN RAHATSIZIM"
Hiçbir karşılık beklemeden 40 ay Galatasaray için çalıştığını söyleyen başkan Aysal, "Kendi işlerime bakmadım. Helal olsun. Ben sadece hakkaniyet bekledim. Türk sporunun içinden geçtiği bu dönemden son derece rahatsızım. Devam etmeme kararımın temelinde de bu yatıyor" ifadelerini kullandı.

"ALİ DÜRÜST ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ"
Aysal, "Önümüzdeki günlerde bakacağız. Şu an çıkan tek aday iyi bir aday. Ben kim seçilirse seçilsin her türlü destek olacağım. Ali Dürüst bana başkan adayı olmayacağını söyledi. Başka bir pozisyonda olabileceğini söyledi. Faruk Süren de adaylığı düşünmediğini söyledi" dedi.

Sayfa Yükleniyor...