Kartal'dan Gekas uyarısı!

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Meireles ve Egemen dışında eksik bulunmuyor.

NTV Spor 25.09.2014 - 01:36
Kartal'dan Gekas uyarısı!

Hafta sonunda ligin 7 puanlı iki takımı karşılaşacak. Gol fazlasıyla Fenerbahçe'nin önünde zirvede bulunan Akhisar Belediyespor, yeni teknik direktörleri Mustafa Reşit Akçay yönetiminde lige iyi başladı. Fenerbahçe teknik ekibi de bu konuda oyuncularını uyarıyor. İsmail Kartal ve ekibi özellikle son iki haftayı 4 golle geçen Gekas'ı işaret ederek savunma oyuncularını ikaz etti.

Fenerbahçe'de cezası sona eren Volkan Demirel bu maçta kaleyi Mert Günok'tan devralacak. Sakatlıkları süren Egemen ve Meireles'in Akhisar Belediyesyor'a karşı görev alamayacağı açıklanırken, Selçuk Şahin'in durumunun iyi olduğu ve İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde oynayabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Akhisar Belediyespor'da ise Saidi dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren oyuncunun Fenerbahçe'ye karşı oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

 

Sayfa Yükleniyor...