Halilhodzic ve Buruk'un cezaları belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'a, birer maç men cezası verdi.

NTV Spor 25.09.2014 - 17:42
Halilhodzic ve Buruk'un cezaları belli oldu
Kurul toplantısının ardından TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, İstanbul Başakşehir ile oynadıkları lig maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Halilhodzic, 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası aldı.
     
Trabzonspor'a da aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 59 bin lira para cezası verildi.
    
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk da deplasmanda Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, 13 bin lira para cezası ve 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağıyla cezalandırıldı.
     
PFDK, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor Kulübü'ne 110 bin lira, Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne de 70 bin lira para cezası verdi.

Sayfa Yükleniyor...