Ba: Anahtar iç sahada

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba, Spor Toto Süper Lig'de iç sahadaki puan kayıplarını en aza indirmeleri gerektiğini söyledi.

NTV Spor 27.09.2014 - 23:40
Ba: Anahtar iç sahada
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, 4 haftalık bölümde deplasmandaki 2 maçı kazandıklarını anımsatan Demba Ba, "4 maçta 8 puan aldık, ortalamaya vurduğumuzda 2 puan eder. 2 puan aslında şampiyonluk ritmi yakalamak isteyen bir takım için iyi bir ortalama. Ama şurası kesin, iç sahadaki kayıpları artık minimuma indirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
     
Sakatlıktan çıkıp iki maç oynadığını anımsatarak, fiziksel olarak şu anda yüzde 100 hazır olmadığını bildiren Demba Ba, "Bugün ortaya koyduğum performanstan, gayretten memnunum. Elimden geleni yaptım. Katkı ve gayret sadece golle değerlendirilmemeli" dedi.
     
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kötü saha şartlarında oynadıklarını vurgulayan Demba Ba, "Garip, olumsuz koşullarda oynuyoruz. Ligde bütün takımlar ev sahibi olma avantajını kullanıyor, biz ne yazık ki kullanamıyoruz. Stat çok uzak bir yerde. Taraftarlarımıza da sitem edemiyorum. Zemin pek oynanası halde değil. Umarım zemin için yetkililer gerekli çalışmaları yaparlar" şeklinde konuştu.
      
"KEŞKE GOL ATMASAYDIM"     
Beşiktaş'ın golünü atan Olcay Şahan ise maçla ilgili değerlendirmesinde, " Keşke gol atmasaydım, kazansaydık daha mutlu olurdum" dedi.
     
Rakibin beraberlik golünden sonra çok üzüldüklerini belirten Beşiktaşlı futbolcu, "Çok üzgünüz, öne geçtiğimiz maçı elimizle verdik. Hava şartları ve zemin çok kötüydü. Buna rağmen ilk yarıda iyi oynadık. İkinci yarı Eskişehirspor baskı yaptı. Bugün 2 puan yitirdik, çok üzgünüz. Sezon uzun bir maraton. İnşallah yeni bir seriyle yolumuza devam edebiliriz" şeklinde ifadeler kullandı.

Sayfa Yükleniyor...