Prandelli öldürücü hamleyi arıyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçının kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Sivasspor karşısına 3'lü savunma ile çıkan İtalyan teknik adam, Londra deplasmanında da bu taktiği sürdürmek amacında.

NTV Spor 28.09.2014 - 21:49
Prandelli öldürücü hamleyi arıyor!

Muslera'nın önünde Chejdou, Melo ve Semih'i kullanmayı planlayan Prandelli, Melo'ya özel görev verecek. Brezilyalı futbolcu defansın arkasına atılan topları toplamakla görevlendirilirken, Semih ve Chejdou'nun da kademesinde yer alacak. Tecrübeli çalıştırıcı Melo'dan Sivasspor mücadelesinde olduğu gibi yerden hızlı ve isabetli paslarla takımı atağa kaldırmasını istiyor.

Sol kanatta yabancı kuralından dolayı Süper Lig'de fazla forma şansı bulamayan Alex Telles ile başlamayı düşünen Prandelli, sağ çizgiyi Tarık'a emanet edecek. Oyuncularına Arsenal'in maç kasetlerini izleten deneyimli çalıştırıcı, özellikle rakibin hızlı kanat ataklarına dikkat edilmesini istedi. İtalyan teknik adam, kanatlarda asla boşluk bırakılmamasını istedi.

Sneijder'e savunmanın önünde görev veren Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde bu bölgede Selçuk-Dzemaili ikilisini kullanmak istiyor. Hollandalı yıldızı rakip kaleye yakın olarak düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Burak Yılmaz'ın yanındaki isme henüz karar vermedi.

Yeni transfer Pandev'den daha tempolu oynamasını isteyen Prandelli, Olcan ve Bruma'nın performansına göre son tercihini yapacak.

Sayfa Yükleniyor...