"Günümüzde değildik, yenildik"

Maça iyi hazırlandıklarını ve rakibi iyi analiz ettiklerini düşündüklerini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, iki takımın da maça istekli başladığını kaydetti.

NTV Spor 28.09.2014 - 22:53
"Günümüzde değildik, yenildik"

Rakibin akılcı oynadığını ifade eden Kartal, "Yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi bildiler. Biz değerlendiremedik. İkinci yarıya daha temkinli yaklaşmayı beklerken, yediğimiz golle demoralize olduk. Pas hataları yapmaya başladık. Rakibimizin oyunu ortaya çıktı. Rakip iyi mücadele etti, tebrik ediyoruz. Biz de iyi mücadele ettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

"SAKATLAR VAR DİYE BAHANELERE SIĞINMAYACAĞIZ"
Kartal, "Oyunlar içinde zaman zaman inişler çıkışlar olabilir. Teknik ve fiziksel olarak baktığımız zaman, her geçen gün yükseldiğimizi görebiliyoruz. Elimizdeki verilere göre takip ediyoruz. Sakatlıklar var diye bahanelere sığınmayacağız. Belki günümüzde değildik, yenildik" şeklinde konuştu.

"OYUNU DENGELEYEMEDİK"
Topu yeterli derecede yere indiremediklerini anlatan Kartal, "Oyunu dengeleyemedik. Dengelediğimiz zaman, bir anda lüzumsuz, geriden uzun toplarla oynamaya başladık. Bu dönen toplarla rakibimizin öndeki hızlı adamları, boş alanlar buldular ve yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirdiler. Maçı kazandılar, bundan ders çıkaracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...