Cim Bom'a İtalyan hakem!

Galatasaray'ın 1 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Arsenal ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

NTV Spor 29.09.2014 - 13:20
Cim Bom'a İtalyan hakem!

Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Rocchi'nin yardımcılıklarını ise Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Alessandro Costanzo üstlenecek.

VERMEDİĞİ PENALTI UNUTULMADI
Sarı-kırmızılı takımın Arsenal karşısında çıkacağı önemli müsabakayı yönetecek olan Gianluca Rocchi, Galatasaray taraftarlarının unutamadığı bir isim.

Galatasaray'ın 2009-2010 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda, Atletico Madrid ile Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı rövanş maçını yöneten ve son anlarında rakip oyuncu Luis Perea ceza sahası içinde topa elle müdahalesine penaltı kararı vermeyen Rocchi, hem taraftarların hem de sarı-kırmızılı kulübün büyük tepkisini çekmişti.

Deplasmanda yapılan ve 1-1 berabere biten maçın İstanbul'daki rövanşını Atletico Madrid 2-1 kazanırken, Rocchi'nin vermediği penaltı nedeniyle çeyrek final biletini İspanyol ekibi almıştı.

ASLAN ADA YOLCUSU
Galatasaray Futbol Takımı, Arsenal ile 1 Ekim Çarşamba günü yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçı için yarın İngiltere'ye gidecek.

Sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla saat 10.00'da Londra'ya hareket edecek.

Arsenal karşılaşmasının son antrenmanını yarın TSİ 20.00'de Emirates Stadı'nda gerçekleştirecek Galatasaray'da, bu çalışma öncesi teknik direktör Cesare Prandelli ve bir oyuncunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

 

Sayfa Yükleniyor...