"Karşıyaka'ya yakışır sıralara çıkacağız"

PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka'da, teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu, "İnşallah önümüzdeki maçlarda Karşıyaka'ya yakışır sıralara çıkacağız" dedi.

NTV Spor 29.09.2014 - 22:41
"Karşıyaka'ya yakışır sıralara çıkacağız"

Göksu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, yenildikleri için üzgün olduklarını, takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.
     
İkinci devre kazanmak için her şeyi denediklerini ama bunun galibiyet için yeterli olmadığını kaydeden Göksu, "Hepimiz şapkamızı önümüze koymamız lazım. Lig uzun bir maraton. Futbolcu kardeşlerim daha dikkatli olmalı. İnşallah önümüzdeki maçlarda puan ve puanlar alarak Karşıyaka'ya yakışır sıralara çıkacağız" dedi.
     
CİHAT ARSLAN: ZOR BİR KARŞILAMAYI ÜÇ PUANLA KAPATTIK
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise ligde her haftanın zor geçtiğini belirterek, "Zor bir karşılamayı üç puanla kapattık" diye konuştu.
     
Müsabakada iyi bir direnç gösterdiklerini vurgulayan Arslan, "Karşımızda çok mücadele eden bir orta saha vardı. Zor bir karşılamayı üç puanla kapattık. Eksiklerimiz var, bunu da çalışarak gidereceğiz. Hatalarımız vardı ama iyi niyet hepsinin önüne geçti" ifadesini kullandı.
     
Öte yandan, karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorunda iki takım futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı öğrenildi.

 

Sayfa Yükleniyor...