"Zevksiz bir mücadele izledik"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, golsüz sona eren İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, birbirine üstünlük kuramayan iki takımın zevksiz mücadelesini izlediklerini söyledi.

NTV Spor 29.09.2014 - 23:10
"Zevksiz bir mücadele izledik"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tarafların istediklerini sahaya yansıtamadığını ifade etti.
      
İki takımın da hücumda etkili olamadığını belirten Buruk, "Seyredenlere güzel maç izletemedik. Daha iyi olmak zorundayız, bu haftaki oyun hoşumuza gitmedi. Savunma oyuncularının iyi oyunu, oyunumuzu ayakta tuttu. Hücum hatlarına hamleler yaptık, o da etkili olmadı. İki takım kazanmak için çok bir şey yapmadı, iki taraf da kazanmayı hak etmedi. Birbirine üstünlük kuramayan iki takımın zevksiz mücadelesini izledik'' dedi.
     
Sezonun en kötü maçını oynadıklarını vurgulayan Buruk, "Kendi sahamızda oynuyoruz, oyun içinde enerjimizin düştüğü anda taraftarın desteğini bekliyoruz. Bu sene maçlar Passolig uygulaması nedeniyle taraftarsız oynanıyor. Bu da futbolun kalitesini düşürüyor. Oyun genelinde iki takım da üstünlük sağlayamadı ve bir puana razı olduk" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...