Bartomeu’dan Messi açıklaması!

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain'e satılmasının hiç gündemlerine gelmediğini söyledi. Bartomeu, Messi'nin Fransız ekibiyle görüşüp görüşmediği konusunda ise bilgisi olmadığını dile getirdi.

NTV Spor 30.09.2014 - 14:51
Bartomeu’dan Messi açıklaması!

Barcelona, Messi için Paris Saint-Germain ile pazarlık yaptı mı? İspanyol ve Fransız basınında bir dönem bu yolda haberler yer almış; Paris ekibinin Messi için 200 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı ileri sürülmüştü.

Ancak Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu biraz gecikmeli de olsa bu konudaki haberleri yalanladı. Messi'yi satmayı asla düşünmediklerini söyleyen Bartomeu, "Başkanlığa geldiğimde takımda bazı radikal değişiklikler yapacağımı söylediğim doğru... Ancak bu değişikliklerin Messi ile ilgisi yoktu. Onu bu takımın lideri ve futbol tarihinin en iyi oyuncusu olarak görüyoruz. Bu yüzden satılması ile ilgili hiçbir kulüple görüşmedik" dedi.

Messi ile 4 yıllık daha kontratları olduğunu hatırlatan Barcelona başkanı, yıldız oyuncu ile gelecekte yeni bir sözleşme daha imzalamayı düşündüklerini de dile getirdi. Bartomeu, Messi'nin Fransız ekibiyle görüşüp görüşmediği konusunda ise bilgisi olmadığını belirtti.

Bu sezona çok iyi giren Messi, son Granada maçında henüz 27 yaşında 400 gol barajını aşmıştı. Bu sezon golleri kadar asistleriyle de dikkat çeken Messi'nin şu ana kadar oynadığı maçlarda 5 gol ve 8 asisti bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...