"Şampiyonluğumuzu Vodafone Arena'da kutlayacağız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman iddialı açıklamalarda bulundu. Mücadele ettikleri her kulvarda en üst noktaya ulaşmayı amaçladıklarını belirten Orman, “İnşallah bu sezon sonunda şampiyonluğumuzu Vodafone Arena’da kutlayacağız” dedi.

NTV Spor 01.10.2014 - 11:38
"Şampiyonluğumuzu Vodafone Arena'da kutlayacağız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hedeflerinin mücadele ettikleri her kulvarda en üst noktaya çıkmak olduğunu söyledi.
     
Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin ekim ayı sayısında yer alan yazısında siyah-beyazlı taraftarlara seslendi.
     
Yapımı süren Vodafone Arena'nın günden güne yükseldiğini ifade eden Orman, "Evimizden uzak olarak Süleyman Seba Sezonu'nda ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadelemizi sürdürüyoruz. Amacımız bulunduğumuz her kulvarda en üst noktaya ulaşmak. Bu uzun maratonda başarılı olacağına inandığımız çok iyi bir ekibimiz, çok kaliteli bir kadromuz var. Evimizden uzak olduğumuz bu dönemde, sizleri her maçımızda aynı coşku ve aynı heyecanla görmek istiyorum. Camiamızın
 desteğini sezon boyunca sürdürmesi, bizi başarıya taşıyacak en önemli etken olacaktır. İnşallah bu sezon sonunda şampiyonluğumuzu Vodafone Arena'da kutlayacağız" dedi.
     
Orman, amatör branşlardaki ve idari alandaki çalışmalarını da aynı aynı ciddiyet ve yoğunlukta sürdürdüklerini söyledi.
    
Kendisi ve arkadaşlarının hep beraber Beşiktaş için en iyi olanı yapma uğraşı içinde olduklarını vurgulayan Orman, "Stadımız gibi sponsorluklarda da çok mesafe kat ettik. Türkiye'nin en önemli markalarıyla sponsorluk anlaşmaları imzaladık ve imzalamaya da devam edeceğiz. Böylece önümüzdeki dönemde branşlarımızın sponsorlarını tamamlayacağız. Bütün branşlarda sponsorlarla mücadele edecek olmamız Beşiktaş tarihine de bir ilk olarak geçecektir" değerlendirmesinde bulundu.
     
Beşiktaş Kulübü Başkanı, yeni sezon formalarına gösterdikleri ilgi nedeniyle de taraftarlara teşekkür ederek, "Gerek ürünlerimizi gerekse de takımlarımızın kombine kartlarını alarak verdiğiniz destekle emin olun stadımıza bir tuğla da siz koyuyorsunuz, Beşiktaşımızın başarısına ortak oluyorsunuz" dedi.
     
Orman, Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'na da değinerek, "Hem Hentbol Süper Ligi'ne Süper Kupa ile başlangıç yaptı hem de başarısını uluslararası alana taşıyarak EHF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyorum" ifadesini kullandı.
     
Taraftarlardan destek isteyen Orman, "Tüm takımlarımızı büyük Beşiktaş sevginiz ve muhteşem coşkunuzla şampiyonluk yolunda sonuna kadar desteklemenizi bekliyor, hepinize tüm sevdiklerinizle mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...