Hummels noktayı koydu!

Borussia Dortmund'un başarılı savunma oyuncusu Mats Hummels kulübünden ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi. Manchester United, Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerin ilgilendiği Hummels, Dortmund'da kendisini özel hissettiğini vurguladı.

NTV Spor 01.10.2014 - 12:25
Hummels noktayı koydu!

Transfer döneminde adı en çok anılan oyunculardan biri de Mats Hummels'ti.

Borussia Dortmund'un başarılı oyuncusunun şimdi de ara transfer döneminde savunmasında büyük sorunlar yaşayan Manchester United'a transfer olacağı iddia ediliyor. Ancak Hummels açık bir dille kulübünden ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Dortmund'da kendisini çok özel hissettiğini ve sıradışı bir takımın parçası olduğunu vurgulayan Hummels, "Burada yeterince para kazanıyorum" sözleriyle paranın da kendisini kulübünden koparamayacağını söyledi.

25 yaşındaki Hummels, Almanya'yı terketmeyi aklının ucuna bile getirmediğini; bir gün yurtdışına çıkması halinde ise kulüp seçiminde paranın etken olmayacağını belirtti. Hummels şu an için hedefinin, Maldini, Totti, Gerrard gibi tüm kariyerlerini tek bir kulüpte geçiren oyuncuların arasına katılmak olduğunu dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...