Liste savaşı kızışıyor!

Galatasaray'da başkanlık seçimi için listelerin verilmesine kısa bir süre kala çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şu ana dek adaylığını resmi olarak açıklayan tek isim Alp Yalman. Ancak Başkan Ünal Aysal'ın Cemal Özgörkey'i destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Özgörkey'in çalışmalarına çevrildi.

NTV Spor 01.10.2014 - 14:47
Liste savaşı kızışıyor!

Galatasaray başkanlık seçimi için listeler şekilleniyor.
 
Aday olması beklenen Cemal Özgörkey, NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Özgörkey'in listesinde Ünal Aysal'ın yönetiminden bazı isimler ile Abdurrahim Albayrak'ın yer alma ihtimali yüksek.
 
Şimdiye kadar adaylığını açıklayan tek isim olan Alp Yalman da liste çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Aysal'a muhalif kesimin desteğini arkasına alan Yalman'a Adnan Polat'ın destek verdiği biliniyor. Alp Yalman'ın listesinde Işın Çelebi'nin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Konuyla ilgili NTV Spor'a konuşan ışın Çelebi, değer verdiği kişilerin kendisinden talepleri olduğunu söyledi. Çelebi, "Ancak şu an seçim ile ilgili kararımı vermedim. Galatasaray için en iyisinin olacağı düşüncesindeyim." diye konuştu. Alp Yalman'ın ayrıca kulübün tecrübeli isimlerinden taner aşkın'ı da listesine katacağı belirtildi.
 
Adnan Polat döneminde kulüpte önemli görevlerde bulunan Murat Yalçındağ ise hiçbir listede yer almayacağını açıkladı. Yalçındağ, NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Herhangi bir listede yer almam söz konusu değil. Ancak listeye girmesem de seçimde sonuna kadar Alp Yalman'ı destekliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Sarı kırmızılı kulüpte başkan adaylığı için Mehmet Helvacı'nın da hazırlıkları devam ediyor. Listesini büyük ölçüde oluşturan Helvacı'nın, kulübün mali ve idari yapısını içeren titiz bir çalışma içinde olduğu biliniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...