Yalman'ın hedefi Albayrak!

Galatasaray'da şu ana kadarki tek başkan adayı Alp Yalman, Abdurrahim Albayrak'ı yönetime almak için çalışmalara başladı

NTV Spor 01.10.2014 - 18:22
Yalman'ın hedefi Albayrak!

Galatasaray'da 25 Ekim'deki kongre öncesinde tek başkan adayı olarak görünen Alp Yalman'ın listesi şekillenmeye başladı. Ünal Aysal'ın seçim kararını duyurduktan sonra resmi olarak adaylığını açıklayan tek isim olan Yalman'ın Abdurrahim Albayrak ile temasta olduğu belirtildi.

Yalman'ın listesinde Olağanüstü Divan Kurulu'nda Ünal Aysal'a yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Işın Çelebi ve Taner Aşkın'ı aldı. İki deneyimli yöneticiyle güçlü bir liste oluşturmayı planlayan Alp Yalman'ın Abdurrahim Albayrak'ı da Yönetim Kurulu'na almak istediği öğrenildi.

Ancak ikili arasında henüz kesin bir anlaşma sağlanmazken, Arsenal maçı sonrasında yapılacak son görüşmede durum netlik kazanacak.

Yalman ayrıca Dikran Gülmezgil, Nasuhi Sezgin, Alper Narman, Levent Nazifoğlu ve Engin Kaptanoğlu gibi isimleri de listesinde bulundurması bekleniyor. Ayrıca Adnan Polat'ın 2011 yılındaki Mali Genel Kurul'da ibra edilmemesi ile ilgili iade-i itibar davası açan Begüm Özkan'ın da listeye girebileceği belirtildi.

 

Sayfa Yükleniyor...