"İlgiye layık olacağım"

Trabzonsporlu Mehmet Ekici, taraftarın gösterdiği ilgiye karşı elinden geleni yapmak istediğini söyledi. Orta sahanın her yerinde oynayabildiğini vurgulayan Mehmet, en verimli olduğu yerin ise savunmanın önü olarak belirtti.

NTV Spor 13.10.2014 - 16:30
"İlgiye layık olacağım"

Trabzonspor'un gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, klasik bir 10 numara olmadığını, savunmanın önünde daha verimli oynadığını söyledi. 

Trabzonspor Dergisi'nin Soru-Cevap bölümünde taraftarların sorularını yanıtlayan Ekici, futbolculuğu ve özel yaşamına dair açıklamalarda bulundu.

Duran topları kullanma konusunda kendisine güvendiğini aktaran Mehmet Ekici, tarzını klasik bir 10 numara olarak tanımlanmanın yanlış olacağını söyledi. Modern futbolda klasik 10 numaranın kalmadığını aktaran Trabzonsporlu oyuncu,  mevkisini 6-8 ve 10 numara karışımı olarak tanımladı. En verimli olacağı yeri savunmanın önü olarak belirten Mehmet, Trabzonspor'a elinden gelen katkıyı vermek istediğini söyledi.

Trabzonspor'a geliş süreci öncesinde Ceyhun Gülselam ile konuştuğunu aktaran Ekici, Ceyhun'un olumlu referansı sonrası teklifi kabul ettiğini ifade etti.

Trabzonspor taraftarının ilgisinden memnun olduğunu belirten Mehmet Ekici, gösterilen sevgiye layık olmaya çalışacağını söyledi.

Ekici, uğur getirmesi için maçlara dizlik ve ayakkabılarını önce sağ ayağına giyip dua okuyarak çıktığını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...