Derdi derbi!

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın durumu belirsizliğini koruyor. Sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle milli takım aday kadrosundan da çıkartılan golcü futbolcunun tedavisi sürüyor.

NTV Spor 13.10.2014 - 23:11
Derdi derbi!
Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor. Milli futbolcu, Cesare Prandelli'nin verdiği 3 günlük izni Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tedavi olarak geçirdi.
 
18 Ekim'de oynanacak derbide sahada olmak için büyük bir çaba sarfeden Burak'ın sağ ayak bilek bağlarında kısmi yırtık tespit edilmiş ve milli takım aday kadrosundan çıkarılmıştı. Galatasaray Sağlık Heyeti, Burak ile ilgili Teknik Direktör Prandelli'ye sık sık bilgi veriyor. Sarı kırmızılı ekibin sağlık heyeti, Burak'ı derbiye yetiştirmek isterken, milli futbolcunun istekli tavrı teknik heyeti memnun ediyor.
 
Tedavisi özel olarak devam eden Burak, önümüzdeki günlerde ayağının durumunu denemek için takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Başarılı golcünün kendini iyi hissetmesi durumunda Prandelli taktik çalışmalarda da Burak'ı deneyecek. Aksi takdirde İtalyan teknik adamın tercihi milli takımda başarılı bir futbol ortaya koyan Umut Bulut ya da Goran Pandev yana olacak.

Sayfa Yükleniyor...