Bianchi'nin yaşam savaşı!

Japonya Grand Prix’sinde ağır yaralanan Formula 1 pilotu Jules Bianchi'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Genç pilotun babası her an kötü haberi alma korkusuyla yaşadıklarını söyledi.

NTV Spor 14.10.2014 - 13:19
Bianchi'nin yaşam savaşı!

Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde geçirdiği kaza sonucu başından ağır yaralanan Marussia pilotu Jules Bianchi'nin yaşam savaşı sürüyor.

Genç pilotun sağlık durumu hakkında son açıklama babası Philippe Bianchi'den geldi. Oğlunun durumunun çok kritik olduğunu söyleyen Bianchi, her an kötü haberi alma korkusuyla yaşadıklarını ifade etti.

Oğlunun sonuna kadar yaşam savaşını kazanmaya çalışacağından emin olduğunu vurgulayan Phillippe Bianchi, "Ancak durumu çok kötü. Doktorları Jules'un yaşama dönmesi için bir mucize gerektiğini söylüyor. Her an telefonumuzun çalıp oğlumun ölüm haberini almaktan korkuyorum" dedi.

Jules Bianchi, Japonya Grand Prix'si sırasında kaza yapan bir aracı kaldırmaya çalışan vince çarparak başından ağır şekilde yaralanmıştı. Marussia takımı bir sonraki Rusya Grand Prix'sine genç pilota sembolik olarak destek vermek için tek otomobille katılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...