Sakatlarda son durum!

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek ve Jose Sosa'nın durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 14.10.2014 - 18:32
Sakatlarda son durum!

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ertuğrul Karanlık, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan Oğuzhan'ın MR'ının çekildiğini belirtirken Sosa ve Mustafa Pektemek'in durumları hakkında da bilgi verdi.
     
Karanlık, "Maçta dirsek üzerine düştüğünü ve omzunu oynatırken sesler duyduğunu söyledi. Bu sabah MR'ı çekildi. Şanslıyız ki cerrahi müdahale yapmayı gerektirecek bir durumu yok Oğuzhan'ın omzu arka taraftan çıkmış ve eklem kendi kendine sabit kalmış. Tedavisine başladık. En kısa sürede takıma dönmesini umuyoruz. Her geçen gün daha iyi olacaktır" diye konuştu.
     
Mustafa Pektemek'in nadir görülen bir sakatlık yaşadığını ve uzun süre takımdan ayrı kalmayacağını dile getiren Karanlık, Sosa'nın tedavisinde de 8 günü geride bıraktıklarını anlatarak, "Ama üçüncü haftanın başındaymış gibi görüntü veriyor. Bir hafta kazandık. Her türlü tedavi yöntemini kabul ediyor. Çok çalışan bir oyuncu, her istediğimizi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...