Alcantara yine sakatlandı!

Bayern Münih'in İspanyol orta saha oyuncusu Thiago Alcantara, yeniden sakatlandı. Genç oyuncu, takımını yine uzun süre yalnız bırakacak.

NTV Spor 15.10.2014 - 16:36
Alcantara yine sakatlandı!

Bayern Münih'in, 2013 yazında Barcelona'dan transfer ettiği; ancak sakatlığı nedeniyle geçen sezon sadace 16 lig maçına çıkabilen Thiago Alcantara yeniden sakatlandı. Ön diz bağlarında kısmi yırtık tespit edilen orta saha oyuncusu ameliyat olacak ve yeniden uzun süre takımını yalnız bırakacak.

Ameliyat masasına yatacak ve takımdan yine ayrı kalacak olan Alcantara için kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bayern için çok kötü haber. Thiago Alcantara antrenmanda yeniden ciddi şekilde sakatlandı. Sağ diz bağında kısmı yırtık olan 23 yaşındaki oyuncu ameliyat olacak ve uzun süre takımdan ayrı kalacak" denildi.

Sakatlık haberiyle yıkılan Alcantara ise en kısa sürede geri dönmek için çalışacağını açıklarken, "Ne söyleyebilirim ki?
Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ve şu anda çaresizim. Neden ben? Ancak pes etmeyeceğim, yeniden savaşıp kısa sürede döneceğim" dedi.

Bavyera ekibinin Sportif Direktörü Matthias Sammer ise kulübün sakatlıkla sarsıldığını ve Alcantara'ya desteklerinin sürdüğünü kaydederken, "Hepimiz tekrarlanan sakatlıktan dolayı şoka uğradık ve üzgünüz. Thiago, uzun bir sürenin ardından geri dönmek üzereydi ve yeniden sakatlandı. Ancak kulübün arkasında olduğunu ve sağlığına kavuşması için herşeyi yapacağımızı biliyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...