Sarıca: Maçı hediye ettik

ULEB Avrupa Kupası F Grubu ilk maçında Yunan ekibi PAOK'a mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenör Ufuk Sarıca, "İki uzatma periyodunu da kazanabilirdik ama maçı rakibimize hediye ettik" dedi.

NTV Spor 15.10.2014 - 22:47
Sarıca: Maçı hediye ettik

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, PAOK'u tebrik ederek, rakiplerinin maçın genelinde iyi oynadığını söyledi.

PAOK'un iyi oyununun yanı sıra kendilerinin de tanınmayacak kadar kötü olduğunu kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"Oyunun genelinde öndeydik ama maçı kazanabileceğimiz bölümde, can alıcı top kayıplarıyla hücum edemedik. İki uzatma periyodunu da kazanabilirdik ama maçı rakibimize hediye ettik. Eğer bugün kazansaydık PAOK'a yazık olurdu. Kazanacak bir oyun sergilemedik. Bundan sonrasına bakacağız. Üst üste deplasmanda oynayacağımız 2 maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Sarıca, önemli rakiplere karşı aldıkları galibiyetlerin ardından mental olarak yorgun olduklarını belirterek, "Fakat bu işimizin bir parçası. Bu maçı oynadık, ligde Cumartesi günü bir maçımız daha var. Bu koşullara adapte olmamız ve bazı oyuncularımızın daha fazla katkı sağlaması lazım. Can alıcı yerlerde 23 top kaybı yaptık" dedi.

PAOK CEPHESİ
PAOK Başantrenörü Anastasios Markopoulos ise oyuncularını kutlayarak başladığı konuşmasında, çok iyi bir takıma karşı çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın son 2 maçında Fenerbahçe Ülker ve Banvit gibi önemli rakipleri yendiğini hatırlatan Markopoulos, "Karşıyaka Arena'da bu taraftarlar karşısında oynamak heyecan vericiydi. Takımlarına çok büyük destek verdiler. Eurocup'un ilk maçında rakipler birbirlerini bilmiyorlardı ve her türlü sonuç çıkabilirdi. Kendi oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Pınar Karşıyaka'ya da konukseverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...