Kartal'ın kadrosu şekilleniyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray karşısına çıkaracağı 11'i büyük oranda belirledi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları iyiye giden Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun forma giymesi bekleniyor.

NTV Spor 16.10.2014 - 00:36
Kartal'ın kadrosu şekilleniyor!

Fenerbahçe'de derbi kadrosu belli olmaya başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, iki yabancı konusunda kararını verdikten sonra kadro netleşecek.

Volkan Demirel takımla çalışmalara başladı. Milli oyuncu, ağrılarının artmaması durumunda kaleyi koruyacak. Savunma dörtlüsünde Gökhan, Alves, Kadlec ve Caner'in oynamasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Orta sahada da iki isim belirgin durumda. Mehmet Topal'ın yanında sakatlığı iyiye giden ve oynamak isteyen Emre Belözoğlu görev alacak. Teknik direktör Kartal, hücum hattının sağ tarafını da Kuyt'a emanet edecek..

KADROYA 3 İSİM ARANIYOR
Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısına çıkması beklenen kadrosunda üç isim eksik durumda. Alternatiflerden en kuvvetlisi, Alper'in sol önde oynaması ve orta sahada da bir yabancının kullanılabilmesi. Bu sistemde orta sahada Meireles, ileri uçta da Webo diğer isimlerin bir adım önünde.

Öte yandan Bruno Alves milli takımdan döndü. Henüz takıma dönmeyen tek isim olan Emenike ise milli mesaisini tamamladı ve cuma günü İstanbul'da olacak.

 

Sayfa Yükleniyor...