Konya antrenmanında kavga!

Başakşehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor’un idmanında kavga çıktı! Hleb ile Özgür Özkaya birbirine girerken, Belaruslu futbolcu takım arkadaşına yumruk savurdu. Olay sonrasında Teknik Direktör Mesut Bakkal iki oyuncuyu da antrenmandan kovdu.

NTV Spor 16.10.2014 - 11:15
Konya antrenmanında kavga!
Konya'nın yerel gazetelerinden Konya Yenigün'ün haberine göre Torku Konyaspor'un idmanına Hleb ile Özgür Özkaya'nın kavgası damga vurdu. İki oyuncu birbirine girerken, yaşanan gerginlikte Hleb'in Özgür'e yumruk salladığı görüldü.
 
ORTAM BİR ANDA GERİLDİ
Çift kale maç sırasında Özgür'ün Hleb'in ayağındaki topa müdahalesi sonrası iki oyuncu da yerde kalırken sinirlenen Belaruslu oyuncu yerde takım arkadaşına yumruk savurdu. Bir anda ortalık karışırken bu sefer Özgür Hleb'in üzerine yürüdü. Araya giren Rangelov tartışmanın büyümesine engel oldu.

KAVGADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
 
BAKKAL İKİSİNİ DE KOVDU
Kavganın ardından Özgür Özkaya, topa müdahale ettiğini belirtirken, “Abi görmüyor musunuz yumruk atıyor” diyerek kendini savundu. Olayı bir süre izleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal ise oyuncuların antrenmanı terk etmesini isteyerek tartışmayı noktaladı. İki oyuncu da çalışmayı yarıda bıraktı. İdman kaldığı yerden devam ederken futbolcuların neşesinin kaçtığı gözlendi.
 
ÖZGÜR'DEN AÇIKLAMA
Bu arada Özgür Özkaya, yaşanan olayla ilgili olarak kişisel twitter hesabından açıklama yaptı. "Bugün sosyal medyada çıkan haberler konusuna açıklık getirmek istiyorum" diyen Özgür, Hleb ile yaşanan tartışmanın her antrenmanda olabilecek bir durum olduğunu ifade etti. Çok büyütülecek bir tartışma olmadığını, idmanda olanın idmanda kaldığını vurgulayan Özgür, sözlerini "Biz futbolcular gelip geçicidir, Büyük Konyaspor her zaman kalacaktır" diye tamamladı.

KAVGADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sayfa Yükleniyor...