"Kapımız Beşiktaş'a her zaman açık"!

Elazığspor Kulübü'nden örnek davranış! Stat konusunda sıkıntı yaşayan ve İstanbul'da stat bulamadığı için Sivas maçının Ankara'da oynayacak olan siyah beyazlılara Gakkoşlardan davet geldi: "Elazığ Atatürk Stadyumu'nun kapıları size her zaman açık"

NTV Spor 16.10.2014 - 12:34
"Kapımız Beşiktaş'a her zaman açık"!
Elazığspor, Beşiktaş'a iç saha maçlarını Elazığ'da oynaması çağrısında bulundu.
     
Elazığspor'un  internet sitesinde yer alan açıklamada, "Beşiktaş Kulübünün iç saha maçlarını oynadığı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu zemininin şu anki durumunun futbol karşılaşması oynanması için elverişli olmaması nedeniyle, karşılaşmalarını hangi stadyumda oynayacağı konusunda yaşadığı sıkıntıları üzüntüyle takip etmiş bulunmaktayız" denildi.
     
Beşiktaş'ın 111 yıldır Türkiye'de ve Avrupa'da birçok başarı elde ettiği ve Türk bayrağının dalgalanmasını sağladığı vurgulanan açıklamada, siyah-beyazlı ekibin stadyum konusunda yaşadığı sıkıntının Elazığspor camiasını oldukça üzdüğü belirtildi.
     
Açıklamada, "Bazı karşılaşmalarını Ankara Yenikent ASAŞ Stadyumu'nda oynamak üzere karar alan Beşiktaş yönetimine çağrımız şudur ki Elazığ Atatürk Stadyumu'nun kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ve kendilerini Elazığ'da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz" ifadesine yer verildi.
     
Beşiktaş, ligde Sivasspor ile hafta sonuyapacağı maçı, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakıma alınması ve İstanbul'daki diğer statlar için hiç bir olumlu yanıt gelmemesi nedeniyle Ankara'da oynayacak.

Sayfa Yükleniyor...