"Sonuna kadar hak ettik"

THY Euroleague ilk hafta maçında sahasında Rus ekibi Unics Kazan'ı 82-76 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic, takımının oyunundan memnun olduğunu ve kazanmayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

NTV Spor 16.10.2014 - 22:48
"Sonuna kadar hak ettik"

Karşılaşmanın ardından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Ivkovic, THY Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Özellikle ilk üç çeyrekte oyun kontrolümüz altındaydı. Elemelerden gelen ve sezonu bizden önce açan formda bir takıma karşı oynadık. Son çeyreğin bazı anlarında yaptığımız top kayıplarıyla oyunun kontrolünü kaybetsek de takımımın oyunundan memnunum, kazanmayı sonuna kadar hak ettik" değerlendirmesinde bulundu.

Takımın başına henüz iki ay önce geçtiğini hatırlatan tecrübeli antrenör, zamanla açıklarını kapatıp daha iyi bir basketbol oynayacaklarını sözlerine ekledi.

PEDOULAKIS: "EFES PROBLEM ÇIKARDI"
Unics Kazan'ın Yunan başantrenörü Argiris Pedoulakis ise mağlubiyetin nedeninin savunmadaki kötü performansları olduğunu ifade etti.

Anadolu Efes'in kendilerine savunmada büyük problemler çıkardığını kaydeden Pedoulakis, "İlk yarıda savunmada kötüydük. Anadolu Efes, kenardan gelen oyuncularından iyi katkı aldı. Bizim tüm oyuncularımız beklediğimiz katkıyı sağlayamadı. İkinci yarıda boyalı alanı etkili kullanmaya çalıştık, kısmen başarılı olduk. Ancak savunmada yaşadığımız problemler sürdü. Anadolu Efes'i galibiyetinden dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...