Derbiye video analiz!

Fenerbahçe derbiye hem sahada hem de ekran başında hazırlanıyor... İsmail Kartal oyuncularına rakibi videolar üzerinden anlatıyor.

NTV Spor 16.10.2014 - 23:58
Derbiye video analiz!

Teknik direktör İsmail Kartal hafta boyunca Galatasaray'ın maçlarını defalarca izledi. Buradan çıkardığı bölümleri antrenman öncesinde oyuncularına izleterek hem uyarılarda bulundu hem de isteklerini anlattı.

Video analiz toplantısının ardından yapılan antrenmanlar sadece taktiğin oturmasıyla kalmıyor; takımın antrenmanlarda derbi havasına girmelerini de kolaylaştırıyor.

SAĞLIK EKİBİNDEN OLUMLU HABER
Fenerbahçe'de saha çalışmaları da sürüyor. Emre ve Volkan'dan sonra Sow'un da takımla çalışması ve sağlık ekibinin derbide oynayabilir onayı vermesi teknik ekibi memnun etti. Senegalli oyuncu görev verilirse derbide oynayabilecek durumda ancak İsmail Kartal oyuncusunun hazır olup olmadığıyla ilgili denemeler yapıyor.

Fenerbahçe son taktik antrenmanıyla birlikte derbinin hazırlıklarını tamamlayacak ve Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kampa girecek. Bu antrenmana milli takımdan dönmesi beklenen Emenike de katılacak. Böylece Fenerbahçe tam kadro olacak. Teknik Direktör İsmail Kartal, Emenike'nin de katılmasıyla birlikte takımla bir derbi toplantısı yapacak.

Sayfa Yükleniyor...