"Net bir galibiyet aldık"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Eskişehir Basket'i 91-62 mağlup ettikleri maçta farklı ve net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

NTV Spor 18.10.2014 - 20:40
"Net bir galibiyet aldık"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Eskişehir Basket'i 91-62 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
     
Galibiyetten dolayı takımını kutlayan Sarıca, "Zor bir periyottan geçiyoruz. Hafta içinde iki uzatmalı maç oynayıp buraya geldik. Bu tempoya alışacağız. Özellikle son dönemde yorulduk. Eskişehir Basket, iyi bir takım. Ellerinden gelen mücadeleyi yapan bir takım. Oyuncularımız belli bir kısmından sonra tempomuzdan dolayı demoralize oldular. Son iki maçtır hücumda tutuktuk. Herkesten katkı alarak oynadık. Akıcı ve göze hoş gelen oyunla net bir galibiyet aldık. Salon doluydu ve güzel bir ortam vardı. Eskişehirspor taraftarı, üniversite öğrencileri ve gençlik var. Bu da basketbolumuza çok şey katacaktır" dedi.
      
Pınar Karşıyakalı oyuncu Yunus Emre Sonsırma da Eskişehir'de iyi bir taraftar önünde güzel maç çıkarttıklarını belirterek, Eskişehir Basket'e ligde başarılar diledi.

BAYRAMOĞLU: KÖTÜ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK
Eskişehir Basket Başantrenörü Alp Bayramoğlu, Pınar Karşıyaka'ya 91-62 yenildikleri maça ilişkin, "Eskişehir'deki ilk maçımız için güzel bir atmosfer vardı. Bu atmosfere olumlu katkı sağlayamadık" dedi.
     
Bayramoğlu, yaptığı açıklamada, kötü bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, maçın başından sonuna kadar oyunun bütün ritminin rakipte olduğunu kaydetti.
     
Takımının gerçek oyununu sahaya yansıtamadığını ifade eden Bayramoğlu, "Çok enteresan bir maçtı. Seyircimiz önünde iyi oynamak isterdik. Böyle kötü bir görüntü ortaya çıktı. Bunu kapatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. TOFAŞ maçının ikinci devresinde bu tür görüntü vardı. Karşıyaka maça ritimli başladı. Bir anda 8-10 sayı fark olunca oyundan düştük. Bundan birinci sorumlu benim. Bunu düzeltme görevi bende. Bu görüntüyü verdiğimiz için özür diliyorum. Eskişehir'deki ilk maçımız için güzel bir atmosfer vardı. Bu atmosfere olumlu katkı sağlayamadık" dedi.
     
Eskişehir Basketli oyuncu Metecan Birsen de daha çok çalışıp iyi olacaklarını vurguladı.
      
 

Sayfa Yükleniyor...