Açıklaması var mı?

Futbol hatalar oyunu... Buna en olmadık şekilde görülen kırmızı kartlar da dahil... Ancak Fenerbahçeli Bekir ve Alves'in üst üste 2 maçta yaptıkları, profesyonel futbolda bu mazereti bile zorlayacak türden...

NTV Spor 18.10.2014 - 21:20
Açıklaması var mı?

Fenerbahçe ligde son maçını Torku Konyaspor ile oynamıştı. Maça damgasını vuran ise Bekir'in gördüğü kırmızı karttı. Tecrübeli oyuncu, ilk yarının sondakikasında hem de orta sahada Rangelov'a arkadan yaptığı faul sonrası oyundan atılmıştı. Bekir, sakin bir bölgede rakibine doğru zıplamış ve tabanıyla rakibinin sırtına basmıştı.

Bekir bu gördüğü kırmızı kartla takımını koca bir ikinci yarı 10 kişi bırakmakla kalmamış, Galatasaray derbisine çıkacak takımın da yabancı rotasyonununu bozmuştu.
 
Araya giren milli maç arası sonrası Fenerbahçe bu kez Galatasaray karşısına çıktı. Sarı lacivertliler ilk yarıda rakibine üstünlük kurmayı başardı. İkinci yarıya ise Galatasaray iyi başladı ancak 53. dakikada yaşanan bir pozisyon, tüm izleyenleri, özellikle de Konyaspor maçındaki Bekir'in kırmızı kartını hatırlayanları çok şaşırttı.
 
Bruno Alves orta sahanın ortasında hiçbir tehlikenin söz konusu olmadığı bir pozisyonda arkadan Dzemaili'nin sırtına tabanla girerek hakem Cüneyt Çakır'dan direkt kırmızı kart gördü.
 
Pozisyon, geçen hafta Fenerbahçeli Bekir'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun aynısıydı...
 
Böylece Fenerbahçeli Bekir ve Alves, sahalarda sık görülmeyen bir faul ve devamında gelen kırmızı kartı üst üste iki maça sığdırmayı başarmış oldu...

Sayfa Yükleniyor...