"Bizler inandık, onlar da inansın"

Sivasspor karşısında galibiyet golüne imza atan Olcay Şahan, maçtan sonra ilginç açıklamalar yaptı. Şampiyonluk için taraftara güven aşılayan Olcay, atmosferi övdü. Olcay gol atıp Gökhan'ın sırtına çıkacağını da maçtan önce takım arkadaşına söylediğini belirtti.

NTV Spor 19.10.2014 - 21:42
"Bizler inandık, onlar da inansın"
Olcay Şahan, Sivasspor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirirken "Çok iyi oynadık. Bir puan bıraksaydık çok üzülürdük" dedi. Sivas kalecisi Ertuğrul'u överek çok kurtarış yaptığını belirten Olcay, ardından Ankara'daki atmosferi övdü. "Taraftar yanımızda olunca nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik" diyen başarılı oyuncu, taraftarın takımı çok iyi motive ettiğini belirtti.
 
"Gökhan Töre'yi can-ı gönülden tebrik etmek istiyorum" diyerek sözü son günlerde sürekli tartışılan takım arkadaşına da getiren Olcay, şunları söyledi: "Gökhan Töre onca laf işitmişken sağdan soldan bu geceki performansını takdir etmek lazım. Müthiş bir performans gösterdi. Ona saygı duymak lazım"
 
Demba Ba'nın 2 gol, 1 asistlik müthiş performansının sorulması üzerine ise Olcay, "Tüm takımı tebrik ediyorum. Demba Ba 2 gol attı. Gol atmak için geldi. Atmaya da başladı. Bana yaptığı asisit de müthişti" dedi.
 
Attığı gol sonrası Gökhan Töre'nin sırtına çıkıp kartal işareti yapacağını, maçtan önce arkadaşına söylediğini de belirten Olcay, "Maçtan önce gol atacağımı biliyordum. Gökhan'a 'Gol attığımda senin sırtına bineceğim' demiştim ve gol sevincini de öyle yaptım" diye konuştu.
 
Olcay açıklamalarını taraftarlara mesaj vererek bitirdi: "Taraftarlar 'Şampiyon Beşiktaş' diye tezahürat yaptılar. Bizler inandık onlar da inansın. Bu sezon bizim sezonumuz olacak"

Sayfa Yükleniyor...