"Biz de kazanabilirdik, ama olmadı"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri maçta, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Güzel bir karşılaşma oldu. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı" dedi.

NTV Spor 19.10.2014 - 22:06
"Biz de kazanabilirdik, ama olmadı"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayı Osmanlı Stadı'nda oynatanlara teşekkür etti.
     
Osmanlı Stadı'ndaki atmosferi "enfes" bulduğunu dile getiren Carlos, "Çok güzel bir stat. Taraftarları çok iyi ağırlayan, çok güzel tribünleri olan bir stat. Zemin de çok iyiydi" ifadesini kullandı.
      
Carlos, iki büyük ekibin futbolseverlere güzel bir karşılaşma izlettiğini vurgulayarak, "İki takım da iyi mücadele etti. Belki biz de kazanabilirdik ama bugün olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
      
Hakemin yönetimiyle ilgili değerlendirmesi sorulan Carlos, "Problem yaşıyoruz tabi ki ama hakemlerle ilgili bir yorum yapmayacağım. Gerekirse başkanımız ya da sportif direktörümüz açıklama yapar. Galatasaray maçında da hakem hatası yaşadık ancak hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Hep aynı şeyi tekrardan yapmak doğru olmaz, sadece bize zarar verir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...