"Bu yüzden deliyim"

FIFA'nın internet sitesi, Arda Turan ile bir röportaj yaptı... Arda röportajında oyun karakterine yönelik detayları ortaya koyarken, Diego Simeone ile Fatih Terim arasında birçok benzerlik bulunduğunu da dile getirdi.

NTV Spor 20.10.2014 - 11:21
"Bu yüzden deliyim"

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, FIFA'nın resmi internet sitesi fifa.com'a bir röportaj verdi. Atletico Madrid'de kazandığı kupalardan milli takımın performansına Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarına dek açıklamalarda bulunan Arda, geçtiğimiz yıl Devler Ligi finalinde Real Madrid karşısısında alınan yenilginin üzüntüsünü hala yaşadığını dile getirdi.

"RONALDO VEYA MESSI'MIZ YOK"
Milli futbolcu, Atletico Madrid'in savunma güvenliğini ön planda tutan oyun anlayışı konusunda yapılan eleştiriler hakkında "Takımımızda Ronaldo ya da Messi yok. Bu yüzden biz de çok çalışmalı ve gerçek bir takım gibi oynamalıyız. Oyunumuz herkese hoş gelmeyebilir ama biz bu futbola kazanıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.

"BU YÜZDEN DELİYİM"
Maç öncesinde yaşadığı heyecanı ilk düdükle birlikte terk ettiğini ifade eden Arda, "Maçın ilk düdüğü öncesine kadar kalbim göğsümden fırlayacak gibi atarken maç başladığı gibi sakinliğimi yakalıyorum. Tamamen sakin olabiliyorum. Herhangi bir gerginliğim olmuyor ve kendime olan güvenim en üst seviyede oluyor. Ama bunun nasıl gerçekleşebildiğini bilmiyorum. Belki de bu yüzden biraz deliyim" değerlendirmesinde bulundu. Futbolu bıraktığında iyi bir insan olarak anılmak istediğini söyleyen milli futbolcu, hayat felsefesinin insanları mutlu etmek olduğunu dile getirdi.

"TERİM HÜCUM, SIMEONE SAVUNMA"
Arda, "Fatih Terim'in Milli Takım'a döndüğü günün benim açımdan çok özeldi. 12 yaşındayken beni Galatasaray'a transfer etmişti. Benim için bir teknik direktör, bir arkadaş ve bir baba. Kariyerime etki eden en önemli teknik adam. Onun kenar yönetim tarzıyla sımeone arasında birçok benzerlikler var. Ancak Fatih Terim atağa, Simeone ise savunmaya daha çok önem veriyor" diye konuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...