"En çok korktuğum..."

Luis Suarez, 4 aylık men cezası aldığında en çok Barcelona'nın transferden vazgeçmesinden korktuğunu söyledi. Cuma günü cezası biten Uruguaylı yıldız cumartesi akşamı Real Madrid karşısında forma giymeyi çok istediğini ifade etti.

NTV Spor 20.10.2014 - 17:17
"En çok korktuğum..."

Luis Suarez, Dünya Kupası'nda Girgio Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men edildiğinde henüz Barcelona'yla anlaşmamıştı. O zamana kadar buna kesin gözüyle bakılsa da dünya basını Suarez'in bu hareketinden sonra Katalan kulübün transferden vazgeçme ihtimalini yazıyordu.

O dönemi katıldığı bir televizyon programında anlatan Suarez, kendisinin de en büyük korkusunun bu olduğunu söyledi. Uruguaylı yıldız "kariyerimi mahvettiğimi düşündüm. Olaydan sonraki ilk birkaç gün kimseyle konuşmadım. Ailemi bile istemedim. Menajerim beni arayıp Barcelona'yla anlaşmanın sağlandığını söylediğinde ağlamaya başladım. Yaptığım şey yüzünden Barcelona'nın transferden vazgeçeceğini düşünmüştüm ve çok korkmuştum" diye konuştu.

Suarez artık Katalan ekibinin formasıyla La Liga'daki ilk resmi maçına çıkmayı bekliyor. Teknik direktör Luis Enrique'nin izin vermesi halinde Suarez'in uzun ve zorlu bekleyişi bu cumartesi; dünyanın en büyük derbilerinden biri; El Clasico ile son bulacak. Ancak Uruguaylı yıldız 4 aylık süreçte çok çalıştığını ve Real Madrid maçı için hazır olduğunu söylese de oynayıp oynamayacağı konusunda temkinli konuştu.

Suarez, "Oynamak için teknik direktöre baskı yapan futbolculardan değilim. Tabii ki çok istiyorum ama son karar Enrique'nin... Bana şans vermese de ona kızmam. Önemli olan Barcelona'nın sahadan en iyi sonuçla ayrılması" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...