Völler’den ikinci teklif!

Gökhan Töre’nin silah çekme olayını değerlendiren Fatih Demireli, Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler’in Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın milli takımdaki geleceğini konuşmak için Fatih Terim’i birkez daha aradığını söyledi.

NTV Spor 20.10.2014 - 19:12
Völler’den ikinci teklif!

Gökhan Töre'nin Hakan Çalhanoğlu'na silah çekmesi olayının Almanya'daki yankılarını Fatih Demireli, Spor Merkezi programına telefonla bağlanarak değerlendirdi.

Fatih Demireli, Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'in Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın milli takımdaki geleceğini konuşmak için Fatih Terim'i birkez daha aradığını söyledi. 

Fatih Demireli konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Fatih Terim'i telefonla arayarak Zenit St. Petersburg veya Schalke maçlarından birine davet etmiş. Hakan ve Ömer'in Milli Takım geleceğinin ne olacağı konusunda Terim ile görüşüp bilgi almak istiyorlar. Çünkü bu oyuncular Leverkusen için önemli futbolcular” dedi.

Bayer Leverkusen,  Şampiyonlar Ligi'nde 22 Ekim'de Zenit St. Petersburg'u ağırlarken, 25 Ekim'de ise Bundesliga'da Schalke ile deplasmanda karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...