"3 gün 3 gece oynansa galip çıkmazdı"

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, "Bu maç, 3 gün, 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı" dedi.

NTV Spor 20.10.2014 - 21:34
"3 gün 3 gece oynansa galip çıkmazdı"

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, 0-0 berabere kaldıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, galip gelmek için önce iyi futbol oynamak ve pozisyon üretmek gerektiğine dikkati çekti.

Şensoy, "Bunları yapamazsan 'galibiyeti hak etmiyorsun' demektir. İlk yarıda Gosso ile altıpas içinden net bir pozisyonumuz vardı ancak maçın genelinde başka pozisyon üretemedik. Rakip yenilmek istemeyen bir psikolojiyle buraya gelmişti ve kontrataklarla gol atmayı denedi. Biz ne yaptık, ona bakıyoruz. Bu maç, 3 gün, 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı" diye konuştu.
     
Maçın adaletli bir skorla bittiğini vurgulayan Şensoy, "Pozisyon üretmezseniz, gol atamazsınız. Bence adaletli bir skor oldu. Her maçta gol yiyorduk, onu çözdük diyebiliriz ama aynı orantıda hücumda aynı performansı gösteremedik. Gosso'nun sakatlığı planlarımızı bozdu. Tüm hücum silahlarımızı oyuna soktuk ama gol atmayı başaramadık. Passolig'den dolayı zaten seyirci maça gelmiyor. İyi bir futbol sergileyeceksin ki taraftar stada gelsin. Bundan sonra bunu sağlamaya çalışacağız" dedi.

KORKMAZ: OLUMLU İŞLERİN HEPSİNİ YAPTIK AMA GOL ATAMADIK
     
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise deplasmanda yapılabilecek olumlu işlerin hepsini yaptıklarını ama gol atamadıklarını söyledi.
     
Korkmaz, ilk dakikadan son dakikaya kadar kontrolü ellerinde tuttuklarına dikkati çekerek, "Gençlerbirliği'nin tek pozisyonu vardı. Üç deplasmandır üstün olan ama galibiyeti kaçıran taraf biziz. 6 maçtır da iyi oynuyoruz ama sonuca bakınca galibiyet yok. Bunun tersini isterdim ama zor dönemler güzel günlerin habercisi diye düşünüyorum. Eğer takım istediğim gibi oynamasaydı kendimi de kontrol etmem lazımdı. Bu takım içeride ve dışarıda herkesi yenebilecek bir takım. Tüm maçlarda tribünlerde boşluklar var. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde bile tribünler tam anlamıyla dolmadı. Passolig'i gözden geçirmek lazım diye düşünüyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...