Bruno Alves antrenmana katılmadı

Fenerbahçe'de günlük izin bitti. Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Bruno Alves antrenmanda yer almadı.

NTV Spor 21.10.2014 - 00:04
Bruno Alves antrenmana katılmadı

Galatasaray derbisinin ardından bir gün dinlenen Fenerbahçe'de izin sona erdi. Sarı-lacivertli takım ligin 7. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı için çalışmalara başladı.

Haftanın ilk antrenmanına, teknik direktör İsmail Kartal'ın izin verdiği Bruno Alves katılmadı.

Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Portekizli futbolcunun moralinin bozuk olduğunu farkeden Kartal, çalışma öncesinde oyuncusuyla bir toplantı yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Alves'e toparlanması için bir gün fazladan izin verdi ve futbolcusundan bir sonraki antrenmana morali düzelmiş şekilde gelmesini istedi. Bu konuşma üzerine sarı-lacivertli oyuncu, hocasına teşekkür ederek tesislerden ayrıldı. Bu arada kulübün Alves'e vereceği cezayla ilgili olarak yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısından bir karar çıkması bekleniyor.

Öte yandan Gençlerbirliği maçının ilk antrenmanında, sakatlığı bulunan Mehmet Topuz takımla çalıştı. Galatasaray maçında tedbir amaçlı olarak oyundan alınan Emre Belözoğlu'na ise özel bir program uygulandı. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz, hem tedavisine, hem de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti.

Sayfa Yükleniyor...