Bilic, Partizan'ı gözaltına aldı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Partizan'ı yakın takibe aldı. Sırbistan temsilcinin Kızılyıldız ile hafta sonu oynadığı maçı takip eden yardımcı antrenör Eren Şafak, raporunu Slaven Bilic'e sundu.

NTV Spor 21.10.2014 - 00:48
Bilic, Partizan'ı gözaltına aldı!

Hırvat teknik adam, Eren Şafak'ın hazırladığı rapor doğrultusunda edindiği bilgileri oyuncuları ile paylaşırken, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Partizan'ın etkili hücum hattına vurgu yaptığı öğrenildi.

Bilic, Sırp ekibinin 1.92'lik forveti Petar Skulatic ve diğer forvet oyuncusu Danko Lazovic konusunda uyarılarda bulunurken, duran toplar konusunda futbolcularının daha dikkatli olmasını istedi. Bu sezon takımı adına 14 maçta 12 gol atan Skulatic'in duran toplarda etkinliğini arttırdığını öğrencileri ile paylaşan Bilic, Partizan Stadı'nın atmosferini de hazırlanan görsellerle aktarmaya çalıştı.

Saha zeminin iyi durumda olması ise Beşiktaş'ın deplasmandaki en önemli avantajı olacak. Partizan Stadı'nın sahasının kısa süre önce yenilenmiş olması, bu sezon bozuk zeminlerde oynadığı maçlarda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlıları memnun etti.

Slaven Bilic'in ayrıca maç gününe kadar rakip takımın bu sezon oynadığı karşılaşmaların videolarını da oyuncularına izlettireceği kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...