"Ancak cehennem donarsa..."

Arsenal'de bir türlü forma şansı bulamayan Lukas Podolski, Tottenham'a transfer olacağı yolundaki söylentileri alaycı bir dille yalanladı. Alman oyuncu, ezeli rakiplerine ancak cehennem donarsa transfer olabileceğini ifade etti.

NTV Spor 21.10.2014 - 12:50
"Ancak cehennem donarsa..."

İngiliz basını, Arsenal'in Alman futbolcusu Lukas Podolski'ni ara transfer döneminde 10 milyon sterlin karşılığında Londra kulübünün ezeli rakibi Tottenham'a transfer olacağını öne sürüyor.

Arsenal'de bir türlü forma şansı bulamayan Podolski, söylentilerin giderek alevlenmesi üzerine, geleceğiyle ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı. Ezeli rakiplerinin formasını giymeyi aklının ucundan bile geçirmediğini vurgulayan Podolski alaycı bir dille, "Ancak cehennem donarsa Tottenham'a transfer olurum" ifadesini kullandı.

Arsenal, sezon başından bu yana birçok sakatlıkla karşı karşıya kalsa da menajer Wenger, Podolski'ye henüz Premier Lig'de ilk 11'de forma şansı vermedi. İngiliz ekibine 2012-13 sezonunun başında Köln'den transfer olan Podolski'nin sadece 54 kez giydiği Arsenal formasıyla 28 golü bulunuyor.

Podolski, Arsenal'de fazla şans bulamamasına karşın Dünya Kupası'nı kazanan Alman Milli Takımı'nın da kadrosunda yer alıyordu.

Sayfa Yükleniyor...