Bilic'ten şampiyonluk reçetesi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Demba Ba 20 gol atsın Beşiktaş şampiyon olur. Şampiyonluk şansımız en az Galatasaray ve Fenerbahçe kadar var" dedi.

NTV Spor 21.10.2014 - 14:53
Bilic'ten şampiyonluk reçetesi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Demba Ba'nın performansını sürdürmesi halinde şampiyon olacaklarını söyledi. Dar kadroyla çalışmayı tercih ettiğini belirten Hırvat teknik adam, transferler için "yönetim kurulumuz mükemmel bir iş çıkardı" dedi.

Fanatik gazetesine röportaj veren Hırvat teknik adam, futbolcularındaki şampiyonluk arzusunun üst seviyede olduğunu söyledi. Bilic, "Tek dezavantajımız takımda şampiyonluk tadını, tecrübesini yaşamış fazla oyuncu olmaması. Ama takım ruhumuz 10 numara, böyle devam edersek şansımız büyük" dedi.

Tecrübeli teknik direktör, şampiyon olmaları halinde siyah beyazlı taraftara bir sürpriz yapmayı planladığını söyledi.
Demba Ba'nın performansını öven Hırvat teknik direktör, "İddia ediyorum sağlıklı olsun, istikrarı yakalasın bu takım şampiyon olacaktır. Daha ileri gidiyorum. Demba Ba bu sezon 20 gol atsın, Beşiktaş şampiyon olacaktır" diye konuştu. Bilic sezon başında yönetimin mükemmel bir iş çıkardığını ve Linnes haricinde istediği tüm oyuncuların transfer edildiğini sözlerine ekledi.

Şampiyonluk için Galatasaray ve Fenerbahçe kadar şansları olduğunu belirten Slaven Bilic, "İlk 5 haftada istediğimiz futbolu ortaya koyamamış olabiliriz ancak onlarda da büyük sorun var. Şu ana kadar bana göre en hazırı biziz" diye konuştu.

Deneyimli teknik direktör, geçen yıl Galatasaray maçlarında ezildiklerini ancak bu sezon tüm futbolcuların sarı kırmızılı ekipten daha iyi olduğuna inandığını söyledi.

20 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını hatırlatan Slaven Bilic, sakatlıklar halinde sorun olmasına rağmen dar kadroyla çalışmayı tercih ettiğini, yabancı statüsünde yapılacak değişikliğe göre yeni transfer yapabileceklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...