Fenerbahçe'de stoper sıkıntısı!

Fenerbahçe'de stoper konusu bilinmezliğini koruyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçında Kadlec'in yanında oynatacağı ismi henüz belirlemedi.

NTV Spor 23.10.2014 - 10:56
Fenerbahçe'de stoper sıkıntısı!

Gençlerbirliği maçı öncesinde Fenerbahçe'de stoper eksikliği yaşanıyor. Bekir İrtegün ve Bruno Alves'in kırmızı kart cezalısı olmaları, Egemen'in sakatlığının sürmesi teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

Stoper bölgesinde forması garanti isim Kadlec. Çek futbolcu hem Fenerbahçe, hem de milli takımdaki performansıyla teknik ekibin elini rahatlatıyor. İsmail Kartal'ın önünde Kadlec'e eşlik etmesi için iki alternatif bulunuyor. Kartal, bu bölgede uzun süredir maç eksiği bulunan ancak esas mevkisi stoper olan Serdar Kesimal'e görev verebilir. Bir diğer seçenek ise Mehmet Topal... Mehmet Topal'ın oynaması durumundaysa Kartal, bu kez orta alandaki kurgusunu ayrıca düşünmek zorunda kalacak.

Ancak bu iki alternatifin de yerli isimler olması bir anlamda teknip ekip için bir avantaj. Çünkü Fenerbahçe derbide iki yabancı stoperle oynamak zorunda kalmış ve hücum hattında bir yabancı eksik mücadele etmişti. Bu değişiklikle birlikte Diego veya Sow'dan birinin kadroya girmesi bekleniyor.

Öte yandan takımdaki sakatlardan iyi haberler geliyor. Emre, Volkan ve Mehmet Topuz takımla çalışmalara katılırken; Mehmet Topal ve Caner'in de hafta sonundaki maçta oynaması bekleniyor. Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde cezalı Bekir, Bruno Alves ve sakatlığı süren Egemen dışında bir eksik görünmüyor.

Sayfa Yükleniyor...