Savunmada sıkıntı var!

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a farklı mağlup olan Galatasaray, gözünü Süper Lig'e çevirdi. Sarı-kırmızılılarda pazar günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçı öncesi stoper sıkıntısı yaşanıyor.

NTV Spor 23.10.2014 - 14:55
Savunmada sıkıntı var!

Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Chedjou'nun tedavilerine başlandı. Dortmund maçı sonrası bel ağrıları oluşan Semih Kaya'nın beline özel bir enjeksiyon yapıldı. Aynı karşılaşmada sağ üst ön adele grubunda darbe ve zorlanmaya bağlı sakatlık yaşayan Chedjou'nun durumu da çekilecek MR sonucunda belli olacak.

Teknik direktör Cesare Prandelli, stoperlerin yetişmemesi durumunda savunmanın ortasında Hakan Balta ve Koray Günter ikilisine görev verecek. İtalyan teknik adamın savunmadaki bir diğer alternatifi ise uzun süredir resmi maça çıkmayan Gökhan Zan. Prandelli, bazı maçlarda Melo'yu da savunmada kullanmıştı.

Bu arada Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sabah antrenmanında Semih ve Chedjou dışında Dortmund maçında forma giyen oyuncular salonda çalıştı. Diğer oyuncular ise ısınma çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Sarı kırmızılı futbolcuların moralsiz olduğu belirtildi. Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına yapacağı tek antrenman ile devam edecek.

 

Sayfa Yükleniyor...