Yarsuvat'tan kadro eleştirisi!

Galatasaray başkan adayı Duygun Yarsuvat, erken seçim kararı alan başkan Ünal Aysal'ı eleştirdi, baskın seçimlerin kulübe yararlı olmadığını söyledi. Galatasaraylılar Cemiyeti’nde projelerini anlatan Yarsuvat, seçilmeleri halinde Mayıs'ta kongreye gideceklerini yinelerken, kulübün hem idari hem de futbolcu kadrosunun şişkin olduğu eleştirisini getirdi.

NTV Spor 23.10.2014 - 22:55
Yarsuvat'tan kadro eleştirisi!

Galatasaray Kulübü'nde 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
     
Adaylardan Alp Yalman, 1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği'nde (1905 GSYİAD) üyelerle bir araya gelirken, diğer aday Duygun Yarsuvat ise Galatasaraylılar Derneği'nde üyelerle buluştu.
     
Başkanlığı mayıs ayına kadar yapmayı planlayan Duygun Yarsuvat, bir kaos döneminden geçildiğini belirterek, "Müstafi bir başkanın iki kere denediği yöntem sonucu Galatasaray tüzüğünün ilkelerini ortadan kaldırırcasına başkanlığı bırakıp gittiğine şahit oldum. Gelenekleri bir kere kırarsanız, bu böyle devam eder" dedi.
     
Takımda futbolcu sayısının fazla olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Sosyal medyada yayınlanan bir klip gördüm. İki Galatasaraylı futbolcu, otomobilin içinde dolarları saçıyorlar. Bunları sayıyorlar ve gülüyorlar. İkisi de iyi sporculardı ama bu şekilde alay edilmesini, 'siz ne yaparsanız yapın biz paraları yiyoruz' demelerini yakıştıramadım. Galatasaray'ın tavrı bu değildir" diye konuştu.
     
Yönetime gelmeleri halinde ilk işlerinin mali açıdan denetleme olacağını kaydeden Duygun Yarsuvat, "Bugünkü başkanın 2013 Haziran ayında yapmış olduğu baskın seçim yoluyla ekarte ettiği arkadaşlarımızla beraber olacağız" ifadelerini kullandı.
     
Diğer aday Alp Yalman ise GSYİAD üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Yalman'ın katılımın az olması nedeniyle gecede konuşma yapmadığı öğrenildi.

 

Sayfa Yükleniyor...