İstanbulspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 37. hafta açılış mücadelesinde İstanbulspor, Sivasspor’u konuk ediyor. Bülent Uygun yönetiminde ligde oynadığı son iki maçta kaybeden Sivasspor, İstanbul deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Süper Lig’den düşen İstanbulspor ise taraftarının önünde kazanarak veda etmek istiyor. İstanbulspor - Sivasspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki İstanbulspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 10:41
İstanbulspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta)

Bülent Uygun’un çalıştırdığı kırmızı-beyazlılarda bu sezon Rey Manaj sezona damga vurdu. Arnavut asıllı İtalyan oyuncu takımına 18 gollük katkı verirken 2 asist yaptı. Osman Zeki Korkmaz’ın çalıştırdığı İstanbulspor ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Son olarak Trabzonspor karşısında 3-0 mağlup olan İstanbulspor ligin en az gol atan takımı olurken hücum oyuncularının formsuzluğu dikkat çekti. 2023-2024 sezonunda Trendyol ’de son iç saha maçına çıkan İstanbulspor, taraftarlarına kazanarak veda etmek istiyor. Peki İstanbulspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

?

Haftanın açılış karşılaşmasında İstanbulspor ve Sivasspor kozlarını paylaşıyor. İstanbulspor - Sivasspor mücadelesi 17 Mayıs cuma günü saat 17:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İSTANBULSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’e veda eden ilk takım olan İstanbulspor, bu sezon son iç saha maçına çıkıyor. Geride kalan 36 haftada 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 25 mağlubiyet yaşayan İstanbul ekibi rakip fileleri 26 kez sarsarken kalesinde ise 71 gol gördü. İstanbulspor, hedefsiz Sivasspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

SİVASSPOR SON DURUM

Sivas ekib bu sezon inişli-çıkışlı bir performans sergiledi. Avrupa hedefinden uzakta kalan Bülent Uygun’un öğrencileri geride kalan 36 haftada 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 42 kez sarsarken kalesinde ise 52 gol gördü. Sivasspor haftaya topladığı 48 puanla 9. sırada girdi.

Sayfa Yükleniyor...