Fenerbahçe’de fazla mesai!

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcular ve teknik ekip fazla mesai yapıyor. Antrenman ve kamp programı akşam olmasına rağmen, tüm takım sabah saatlerinde tesislere giderek maç için hazırlanmaya başladı.

NTV Spor 24.10.2014 - 16:20
Fenerbahçe’de fazla mesai!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Maç öncesi son antrenman ve kamp akşam olmasına rağmen sarı lacivertli futbolcular hem maçın havasına girebilmek hem de toplantılar yapmak için Samandıra Tesisleri'ne sabah saatlerinde geldi.

Fenerbahçe'de hafta arasında sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Moussa Sow, Gençlerbirliği maçında oynayabilecek durumda. Cezalı Bruno Alves ve Bekir İrtegün'ün yanı sıra, sakatlığı süren Egemen Korkmaz ise forma giyemeyecek.

Stoper bölgesindeki eksiklerin sayısının 3'e çıkmasının ardından hafta arasında teknik direktör İsmail Kartal, bu bölgede Michal Kadlec'in yanında Serdar Kesimal ve Mehmet Topal'ı denedi. Serdar Kesimal'ın maç eksiğinin bulunması, yakın zamanda milli takımda da stoper oynayan Mehmet Topal ismini ön plana çıkarıyor. Sarı lacivertlilerde savunmanın sağında Gökhan Gönül, solunda da Caner Erkin oynayacak.

Gençlerbirliği karşısına savunmada tek yabancı ile çıkacak Fenerbahçe'de hücum bölgesinde bir yabancıya daha yer açılacak. Derbide yedek bekleyen Diego'nun Gençlerbirliği maçına ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Öte yandan, bu maçta Passolig sisteminin henüz hazır olmaması nedeniyle, taraftar maç günü stat gişelerinden maç bileti alabilecek.

Sayfa Yükleniyor...