"Elimden geleni yapacağım, söz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sarı-lacivertli camiaya ve taraftarlara mesaj gönderdi; "Başarılı ve şampiyon olabilmemiz için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum."

NTV Spor 28.10.2014 - 22:30
"Elimden geleni yapacağım, söz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1 milyon üye projesine destek olmak için Zonguldak'a geldiklerini vurguladı. Kartal, "Hep birlikte bu hedefe ulaşmak için buradayız. Bu projenin amacı, Fenerbahçe'nin bundan sonra tesisleşme anlamında, orta ve uzun vadeli sportif başarılara imza atabilmesi içindir" ifadelerini kullandı.
     
Taraftarın vereceği desteğe teşekkür ettiğini anlatan Kartal, şunları dile getirdi:
     
"Bizler de ve ben de Fenerbahçe Futbol Takımı'nın teknik sorumlusu olarak sizleri mutlu edebilmemiz, başarılı ve şampiyon olabilmemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tesisleşme adına altyapıdan gelecek olan bütün oyuncularımızın ve sporcularımızın Türk futboluna ve dünya sporuna da katılımlarıyla elde edeceğimiz başarılarla bu projelere büyük desteğe ihtiyacımız var. Biz Fenerbahçe olarak emin adımlarla her geçen gün bütün branşlarda şampiyon ve başarılı olmak için ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü, bu camianın bir ferdi ve bireyi olarak elimden geleni yapacağıma söz veriyorum."
     
Kaleci Mert Günok ise taraftarla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gördük. Bugün gördüğümüz coşkuyla sizlerin de bu projeye destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok. Biz de sizlerin vereceği desteği şampiyon olarak taçlandırırız" diye konuştu.
     
Etkinlikte, Fenerbahçe Kulübü kongre üyelerine forma hediye edilmesinin yanı sıra proje kapsamında kulübe üye olanlara rozet takıldı.

 

Sayfa Yükleniyor...