Yüksek gerilim!

Basketbolun kalbi NBA'de Kobe Bryant'ın dönüş maçında Los Angeles Lakers, konuk ettiği Houston Rockets'a 108-90 yenilirken, genç oyuncusu Julius Randle'ın da bacağı kırıldı.

NTV Spor 29.10.2014 - 10:49
Yüksek gerilim!

55 yenilgili sezonu geride bırakan Los Angeles Lakers seyircisi önünde maçı kaybetmekle kalmadı, son çeyrekte bu sezon draftında 1. tur 7. sıradan seçtiği Julius Randle'ın sağ bacak kaval kemiği kırıldı. Randle'ın parkelerden ne kadar süre uzak kalacağı yapılacak detaylı kontrollerin ardından açıklanacak.
     
Rockets'da yıldız basketbolcu James Harden 32 sayı ve 6 asistle maçın kazanılmasında önemli rol üstlenirken, Terrence Jones 16 sayı ve 13 ribaunt,  Trevor Ariza 16 sayı, Dwight Howard ise 13 sayı ve 11 ribauntla takımının galibiyetine destek verdi.
     
Lakers'da geçirdiği sakatlıklar nedeniyle basketbola uzun bir dönem ara vermek zorunda kalan Kobe Bryant 19 sayıyla sezaona başlarken, Carlos Boozer  17,  Ed Davis ise 11 sayıyla maçı tamamladı.

Maçın ilginç anlarından biri ise dördüncü çeyrekte yaşandı. Eski takım arkadaşı Dwight Howard'ın dirseği yüzüne gelen Kobe Bryant, rakibinin üzerine yürüdü. İkili arasındaki ağız dalaşıyla birbirlerinin üzerlerine yürümelerini hakemler ve oyuncular sona erdirdi. Ancak iki oyuncu da teknik faul almaktan kurtulamadı.

Sayfa Yükleniyor...